Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γιωργίκης – Δέσπω γίνονται εραστές

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια θα είναι συνταρακτικά για όλους τους χαρακτήρες της σειράς. Οι εξελίξεις στη σειρά θα μας συγκλονίζουν, καθώς η Δέσπω επιδιώκει να αποσπάσει τον Γιωργίκη από την Ιουλία. Αρχικά, επικεντρώνεται στον Γιωργίκη, καταφέρνοντας να τον επηρεάσει και να τον κερδίσει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γιωργίκης – Δέσπω γίνονται εραστές

Οι ανιψιές του Λεοντίου, παρότι είχαν έρθει για τον γάμο του Γιωργίκη και της Ιουλίας, αποφασίζουν να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα. Ιδιαίτερα η Δέσπω, που έχει σκοπό να υποβιβάσει την Ιουλία και να διασφαλίσει μια πλούσια ζωή για τον εαυτό της και το παιδί της, προθέσεις που δεν έχουν αντιληφθεί οι υπόλοιποι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια που η Ιουλία βρίσκεται μόνη της στο σπίτι, η Δέσπω της ζητά μια σημαντική χάρη.

Αντιμετωπίζοντας την απειλή της απομάκρυνσης από το σπίτι, καθώς η Χάδω έχει καταλάβει την εγκυμοσύνη της, η Δέσπω την παρακαλεί να παρέμβει υπέρ της στον Γιωργίκη, προκειμένου να διατηρήσει την εργασία της. Στη συνέχεια της σειράς, η Δέσπω, παραμένοντας στο σπίτι, θα καταφέρει να προσελκύσει τον Γιωργίκη, παρά την αγάπη του για την σύζυγό του. Τελικά καταφέρνει να τον κάνει δικό της σε μια στιγμή αδυναμίας και έτσι, γίνονται παράνομοι εραστές.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ