Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γίνεται το τσιράκι του Στασινόπουλου

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την  Ζανέτ να αποκαλύπτει το μυστικό του Σωτηράκη στον Στασινόπουλο, συνταράσσοντας την πλοκή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γίνεται το τσιράκι του Στασινόπουλου

Παράλληλα, ο Γιωργίκης θα ζητήσει μια αναπάντεχη χάρη από τη Δέσπω, η οποία θα εκπληρώσει την υπόσχεσή της. Παράλληλα, το αποκαλυπτικό μυστικό της μητέρας της Αλεξάνδρας θα την οδηγήσει στην απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της στην Αθήνα, προκειμένου να παραμείνει στον Τύρναβο και να στηρίξει την οικογένειά της. Η συνάντησή της με τον εκδότη μιας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα της προσφέρει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

Παράλληλα, ο Επιφάνειος παραδίδει το γράμμα του Στράτου στον Ζαφείρη, ανακαλύπτοντας αποκαλυπτικές πτυχές που τους τρομάζουν. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την ανάγκη να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Τέλος, η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας στο νοσοκομείο θα έχει αναπάντεχες επιπτώσεις στην υγεία του Ρήγα. Όσον αφορά τη Ζανέτ, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στασινόπουλο τον ρόλο του Σωτηράκη, προκαλώντας μια ακόμα αναταραχή στην ιστορία γλιτώνοντας έτσι το τομάρι της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ