Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ζει τον εφιάλτη στο τρελάδικο

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία βρίσκεται στο επίκεντρο των δραματικών γεγονότων στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Γιωργίκης Προβιός, με τη σκληρή του στάση, αποφασίζει να την οδηγήσει στο ψυχιατρείο, επικαλούμενος την ανάγκη για την ασφάλειά της και του παιδιού της. Αυτή η απόφαση ταράζει τόσο τον Χρήστο όσο και την ίδια την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ζει τον εφιάλτη στο τρελάδικο

Η επαναφορά του Χρήστου στο πατρικό του σπίτι φέρνει μια πνοή ανακούφισης και ελπίδας στην Ιουλία. Εντούτοις, ο Γιωργίκης συνεχίζει την αυθαιρεσία και τη βία, δείχνοντας προτίμηση στη Δέσπω, ενώ ο Χρήστος και η Ιουλία ξανασμίγουν, προκαλώντας τον θυμό του. Ο Γιωργίκης, αποτελώντας απειλή για την Ιουλία, την κακοποιεί σωματικά και την εκμεταλλεύεται μόνο όταν το επιθυμεί. Η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση, με την Χάδω να επιδεικνύει ανευθυνότητα και αδιαφορία.

Η κατάσταση αυτή οδηγεί την Ιουλία σε ψυχιατρική κλινική, καθώς ο Γιωργίκης παίρνει την απόφαση να την παραδώσει εκεί, για να προστατευθεί αυτή και το παιδί της. Ο Χρήστος πληγώνεται βαθιά από αυτήν την απόφαση. Ο Γιωργίκης αναλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού, ενώ η Ιουλία βιώνει εφιαλτικές ώρες μέσα στο ίδρυμα, χωρίς καμία σημαντική αλλαγή στην κατάστασή της. Παράλληλα, η Στάσα παρακολουθεί την κατάσταση αποσβολωμένη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ