Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τρώει μπαμπέσικα τον Προβιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, “Το προξενιό της Ιουλίας,” ολοκληρώθηκε με έντονη ανατροπή, αφήνοντας πολλά ανοιχτά ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό. Η σκηνή του Κώστα που πηγαίνει στο αρχοντικό του Προβιού και ανακαλύπτει τον Γιώργη να είναι νεκρός με ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ η Ιουλία σοκαρισμένη βρίσκεται στη γωνία του δωματίου, άφησε το κοινό άφωνο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τρώει μπαμπέσικα τον Προβιό

Στα επόμενα επεισόδια, θα αποκαλυφθεί η συνέχεια αυτής της θηλωτικής σκηνής, αποκαλύπτοντας την πραγματικότητα για την οικογένεια Προβιού μερικά χρόνια μετά τον γάμο. Ο ισχυρός γαιοκτήμονας χάνει τη ζωή του, ενώ η κόρη της Ιουλίας έχει εξαφανιστεί, σοκάροντας ολόκληρη τη Θεσσαλία. Ο Κώστας, αισθανόμενος τύψεις για την τραγωδία, αναλαμβάνει την υπόθεση και προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από αυτό το βάναυσο εγκληματικό πράξη.

Ο θάνατος του Γιώργη σοκάρει τους πάντες, και η ανήλικη κόρη της Ιουλίας εξαφανίζεται, ενώ η εξαφάνιση αυτή γίνεται αντικείμενο έρευνας από τη χωροφυλακή. Η Ιουλία, ύποπτη για τη δολοφονία, συλλαμβάνεται από τον Κώστα και κατηγορείται για το έγκλημα. Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αδυνατεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η μητέρα της, Στάσα, δεν μπορεί να πιστέψει την κατηγορία κατά της κόρης της και αναζητά τρόπους για να την υπερασπιστεί. Ο γιος της, Ρήγας, τη στηρίζει απόλυτα. Όμως, η Χάδω και η Στεφανία δρουν εναντίον της Ιουλίας, προσπαθώντας να μην αφήσουν τίποτα ανεξερεύνητο ώστε να αποφύγουν τις συνέπειες του εγκλήματος. Έτσι, η Ιουλία βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της, σε έναν κόσμο που καταρρέει γύρω της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ