Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το μητρικό ένστικτο ξυπνά

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Χάδω επισκέπτεται συχνά το ορφανοτροφείο και σταδιακά αντιλαμβάνεται τη μεγάλη της ανάγκη να γίνει μητέρα, ανάγκη που προέρχεται από τη χαρά που νιώθει όταν είναι μαζί με τη μικρή Χάιδω. Παρόλο που αρχικά δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα παιδί, η αγάπη που νιώθει για τη μικρή την κάνει να αναθεωρήσει την άποψή της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το μητρικό ένστικτο ξυπνά

Η Χάδω συνειδητοποιεί πλέον πως επιθυμεί να προσφέρει στη Χάιδω όσα έχει στερηθεί και ταυτόχρονα να ανακαλύψει μαζί της την αληθινή αγάπη. Επισκέπτεται λοιπόν κρυφά τον δικηγόρο Δημητρό Ατζαλίνα με σκοπό να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής. Ωστόσο, λαμβάνει μια πληροφορία από τον άντρα της που την ανησυχεί.

Παρ’ όλες τις ανησυχίες, η Χάδω δεν εγκαταλείπει τον στόχο της, που είναι να γίνει μητέρα. Σκοπεύει σύντομα να πραγματοποιήσει αυτόν τον στόχο μέσω της υιοθεσίας, που είναι η μεγάλη της επιθυμία. Παράλληλα η Ιουλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να έρθει κοντά με τη Χάιδω και να αφήσουν τις διαμάχες στην άκρη χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η Χάιδω ολοένα γίνεται και πιο σκληρή με την νύφη της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ