Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τίτλοι τέλους για τους παράνομους εραστές

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η δραματική σειρά φέρνει μια απροσδόκητη στροφή, καθώς οι κύριοι πρωταγωνιστές, Κωστής και Στάσα, αποφασίζουν να τελειώσουν τη σχέση τους. Η απόφασή τους έρχεται μετά τη δολοφονία του Στράτου από τον Ρήγα, με τις επιπτώσεις να αποδεικνύονται καταστροφικές για τους πάντες.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τίτλοι τέλους για τους παράνομους εραστές

Ο Κωστής αποκαλύπτει ότι έστειλε κρυφά σήμα στον Ρήγα να πυροβολήσει, φοβούμενος για τη ζωή της Στάσας. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη προκαλεί θυμό στην Κυριακούλα και την Κατερινή. Η χήρα του Στράτου αρνείται το σενάριο του Κωστή και υποπτεύεται ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει πίσω από τις σκηνές, πιθανώς προσπαθώντας να προστατέψει τον Σκούταρη. Η σύζυγος του Κωστή, έχοντας ήδη υποψίες για τη σχέση της Στάσας με τον άνδρα της, εκρήγνυται.

Στα πλαίσια της προσπάθειας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης του, η Στάσα ανησυχεί για το μέλλον του γιου της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποφασίζει με τον Κωστή να τερματίσουν την παράνομη σχέση τους και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους, προκειμένου να αποφύγουν τη δημοσιότητα και τις επιπτώσεις στα παιδιά τους.

Σε μια τελευταία συνάντηση, αποφασίζουν να τερματίσουν οριστικά τη σχέση τους και να ξεχάσουν τα όσα έζησαν. Και οι δύο αποφασίζουν να θυσιάσουν την αγάπη τους για χάρη της οικογένειάς τους. Ο Κωστής υπόσχεται στη Στάσα ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη και τα παιδιά της, παρά τον χωρισμό τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ