Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Σοκ – Είναι βιολογικά αδέρφια

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ανατροπές και εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς η Αλεξάνδρα και ο Άλκης αποδεικνύονται τελικά ότι είναι αδέρφια. Ο Άλκης Μακρής αποφασίζει να ζητήσει το χέρι της Αλεξάνδρας, αναγνωρίζοντας τον έρωτά τους και την στενή τους σχέση. Προετοιμάζονται επίσης να επισκεφτούν την Κυριακούλα με τον Κρίστοφερ.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Σοκ – Είναι βιολογικά αδέρφια

Ωστόσο, ένα κρυμμένο μυστικό ανατρέπει τα πάντα. Η Κυριακούλα, αντικρίζοντας τον Κρίστοφερ, συνειδητοποιεί την αλήθεια. Το σοκ της την οδηγεί σε κατάρρευση και πέφτει αναίσθητη τελικά και η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο είναι μονόδρομος. Οι δικοί της ανησυχούν βαθιά για την υγεία της. Όπως αποκαλύπτεται, μετά τον βιασμό της, η Κυριακούλα έμεινε έγκυος και το παιδί που έφερε στον κόσμο είναι καρπός του Άλκη Μακρή. Αυτή η ανακάλυψη καθιστά την Αλεξάνδρα και τον Άλκη αδέρφια από την ίδια μητέρα.

Διαλυμένη απο τον πόνο και την ανατροπή της ζωής της, η Κυριακούλα συμβουλεύει την Αλεξάνδρα να απομακρυνθεί από τον Άλκη, κρατώντας κρυφό τον πραγματικό λόγο. Ακούγοντας μόνο εξηγήσεις, η Αλεξάνδρα αναρωτιέται για την παράξενη συμπεριφορά της μητέρας της, αυξάνοντας τις ανησυχίες της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ