Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ποιος είναι τελικά ο φονιάς του Γιωργίκη;

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το καλοκαίρι του 1964, η Ιουλία επιστρέφει από την ψυχιατρική κλινική, όπου την έκλεισε βίαια ο σύζυγός της, Γιωργίκης. Παρά τις οδυνηρές αναμνήσεις από την κακοποίηση στο αρχοντικό, η Ιουλία ανυπομονεί να ξανασφίξει στην αγκαλιά της την τετράχρονη κόρη της, Βγενιώ. Ωστόσο, η Χάδω είχε πείσει τη μικρή ότι εκείνη ήταν η μητέρα της. Έτσι, η Βγενιώ αποφεύγει την Ιουλία, θεωρώντας την ξένη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ποιος είναι τελικά ο φονιάς του Γιωργίκη;

Η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αναγκάζοντας τη Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που πλέον ζει με τον Επιφάνειο έξω από την Ελασσόνα. Στο μεταξύ, ένα καθοριστικό γεγονός ανατρέπει τη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη. Κατά την ανακαίνιση του σπιτιού τους, προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ανακαλύπτουν κάτι από το παρελθόν. Ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι το παιδί της Ιουλίας είναι δικό του. Αυτή η αποκάλυψη τον συγκλονίζει και τον κάνει να αναθεωρήσει το παρελθόν, συνδυάζοντας λόγια και γεγονότα που παλιότερα δεν τους είχε δώσει σημασία.

Τώρα, όλα φαίνονται λογικά, και εξηγούν πολλές επιλογές της Ιουλίας. Η αλήθεια δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο για τον ίδιο όσο και για την πρώτη του αγάπη, τη μητέρα του παιδιού του, που εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει. Η νύχτα της δολοφονίας του Γιωργίκη Προβιού συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Λάρισας, καθιστώντας υπόπτους σχεδόν όλους όσους σχετίζονταν μαζί του. Ο μεγαλογαιοκτήμονας είχε αποκτήσει μόνο εχθρούς με τη συμπεριφορά του.

Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο. Καθώς όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο του ισχυρού άντρα του κάμπου, αποκαλύπτεται ότι αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσοι εμπλέκονταν άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τόπο του εγκλήματος. Μέσα σε αυτό το θολό τοπίο γεμάτο αναπάντητα ερωτήματα, ο μεθοδικός διοικητής της χωροφυλακής Λάρισας, Κωστής Στασινόπουλος, προσπαθεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος.

Η κύρια του έγνοια είναι να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό, μαζί με το μόνο σίγουρα αθώο πλάσμα που αγνοείται από τον τόπο του εγκλήματος, τη μικρή, τετράχρονη Ευγενία Προβιού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από εκείνη τη μοιραία βραδιά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ