Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Πληρώνει την Ιουλία με το ίδιο νόμισμα

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η συνέχεια της δραματικής σειράς συγκλονίζει καθώς ο Γρηγόρης αδικαιολόγητα κατηγορεί την Ιουλία για προδοσία, υποστηρίζοντας ότι είχε σχέση με τον Γιωργίκη όταν εκείνοι ήταν ζευγάρι.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Πληρώνει την Ιουλία με το ίδιο νόμισμα

Σε μια άγρια αντιπαράθεση, ο Γρηγόρης εκφράζει θυμό και κατηγορεί την Ιουλία για απιστία, υπαινισσόμενος ότι είχε σχέση με τον Προβιό πριν από τον γάμο τους. Η Ιουλία, σοκαρισμένη, υπερασπίζεται και προσπαθεί να κατανοήσει πώς μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο για εκείνη. Ωστόσο, ο Γρηγόρης εμφανίζεται ανεπηρέαστος στη σειρά, αγνοώντας την Ιουλία και επιμένοντας ότι αυτή είναι η αλήθεια, τονίζοντας ότι η Ιουλία είχε σχέση με τον Γιωργίκη πριν από τον γάμο τους και τον παραπονιέται για την προδοσία της.

Τέλος, απορρίπτει κάθε επαφή μαζί της, εκφράζοντας τη ζήλια και την καχυποψία του. Η Ιουλία αντιμετωπίζει βαθιά απογοήτευση από τη συμπεριφορά του Γρηγόρη και πρέπει να αντιμετωπίσει το θυμό που της προκαλεί αυτή η κατηγορία. Την ίδια στιγμή, ο Ζαφείρης προσπαθεί να διαμεσολαβήσει αλλά ο Γρηγόρης, οργισμένος με την Ιουλία, κάνει μια απροσδόκητη κίνηση: προτείνει γάμο στη Φιλιώ και την αγκαλιάζει, ενώ η Κυριακούλα, που τους παρακολουθεί, μένει σοκαρισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ