Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ζαφείρης παίρνει εκδίκηση

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η στάση του Στασινόπουλου που πάει να ζητήσει τον λόγο από τον Προβιό, πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης, η οποία άλλα περίμενε και άλλα τελικά της αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια της μετά από αυτή την επιστροφή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ζαφείρης παίρνει εκδίκηση

«Νόμιζα ότι τελείωσες με τη Στάσα Σκούταρη. Αλλά εσύ τρέχεις από πίσω της για ό,τι σου ζητήσει. Τι δουλειά έχεις να ανακατεύεσαι; Δεν σε νοιάζει καθόλου η δική σου η οικογένεια και δίνεις δικαιώματα να μας κουβεντιάζουν. Κι εμένα δεν με σέβεσαι και θόλου. Αυτό δεν μπορώ πια να το ανέχομαι», είναι τα λόγια της, ενώ εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι το ζήτημα το κοιτούσε υπηρεσιακά. Ωστόσο οι ενδοιασμοί που έχει η Κατερίνη, για τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτές τις επιλογές του Στασινόπουλου, είναι που θα την οδηγήσουν σε μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα βρει άμεσα συμμάχους.

Κι αυτή η απόφαση είναι να τον εγκαταλείψει. Παράλληλα, η δίκη του Ρήγα πλησιάζει και οι προετοιμασίες ώστε η υπερασπιστική του γραμμή της νόμιμης άμυνας να τον οδηγήσει σε αθώωση, εντείνονται. Η Βαγγελίτσα έχει μεγάλη αγωνία όπως και η Στάσα. Ο Ζαφείρης, με τη σειρά του, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό: Δεν συγχωρεί στον Σωτηράκη ότι σκότωσε τη γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος, τη Ζανέτ.

Όμως η μεγάλη έκπληξη θα έρθει από την ίδια την Ιουλία, η οποία, όπως και η μητέρα της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο. Και σίγουρα είναι λάθος αφού ο άντρας της απο φασίζει να την κλείσει στο ψυχιατρείο αφού δεν μπορεί να την κρατάει για πάντα όμηρο στο υπόγειο. Ηδη τα νέα ότι η υγεία της και τα νεύρα της μετά την εγκυμοσύνη είναι κλονισμένα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ