Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας ξεφτιλίζει τη Στάσα

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ιουλία αποφασίζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πει στον Γρηγόρη ότι το μωρό είναι δικό του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας ξεφτιλίζει τη Στάσα

Είναι αποφασισμένη και όταν ο νεαρός άντρας φτάνει στο κρησφύγετο για να τη δει και να την ενημερώσει ότι ο Γιωργίκης την ψάχνει παντού, ξεκινά να του μιλάει. Ωστόσο, τα νέα την προλαβαίνουν. «Η Φιλιώ είναι έγκυος. Θα γίνω κι εγώ πατέρας», της ανακοινώνει. Έτσι, για άλλη μια φορά, η ιστορία παίρνει αναπάντεχη τροπή. Αργότερα, ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της. Η Ιουλία δέχεται με χαρά την πρόταση του Χρήστου.

Καθώς προετοιμάζει τα βαφτίσια, προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Γρηγόρης και η Φιλιώ θα γίνουν γονείς. Εν τω μεταξύ, ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του που δεν του το είχε πει. Η Χάδω, στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης, μαλώνει συνεχώς με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το μωρό και του ζητάει απεγνωσμένα να τους βρει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ