Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας δολοφονεί τον πατέρα του

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, ο Ρήγας δολοφονεί το Στράτο, ένα περιστατικό που σοκάρει την οικογένεια Ραζίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο και στη συνέχεια συλλαμβάνεται.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Ρήγας δολοφονεί τον πατέρα του

Η ιστορία του Στράτου παίρνει απρόσμενη τροπή όταν συναντά την πρώην ερωμένη του, Στάσα, στο νεκροταφείο. Πολύ σύντομα τα πράγματα παρεκτρέπονται καθώς στο σημείο εμφανίζεται ο Ρήγας. Εκεί, ο Ρήγας εμφανίζεται και προκαλεί ένα δραματικό περιστατικό. Αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του, ο Ρήγας αγνοώντας την αλήθεια ότι ο Στράτος είναι ο πραγματικός του πατέρας τον τραυματίζει θανάσιμα. Παρά τις προσπάθειες της Στάσας να τον σταματήσει, ο Ρήγας τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο.

Η ζωή του Στράτου κρέμεται από μία κλωστή καθώς το τραύμα είναι πολύ σοβαρό. Η Στάσα επιχειρεί να σώσει τον γιο της, ζητώντας βοήθεια από τον Στασινόπουλο. Μέσα στον πανικό της η γυναίκα επιχειρεί να σώσει τον γιο της, ζητώντας βοήθεια από τον Στασινόπουλο που έχει γίνει ο φύλακας άγγελος της. Ο Κωστής υπόσχεται να βοηθήσει και να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση για τον γιο της. Ο Ρήγας συλλαμβάνεται, όμως το περιστατικό χωρίζει ξανά τις δύο οικογένειες, δημιουργώντας κύματα στο Τύρναβο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ