Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο επίλογος της τραγωδίας γράφεται απο την Χάδω

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Και καθώς παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγ γελέα, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για την προφυλάκισή της ως τη νούμερο ένα ύποπτη ή την απαλλαγή της από την εμπλοκή της στο φονικό. Ένα ένα, τα βασικά πρόσωπα του δράματος κάνουν την εμφάνισή τους και αρχίζουν να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο επίλογος της τραγωδίας γράφεται απο την Χάδω

Τότε, γίνεται γνωστό πως όλα όσα συνέβησαν, σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και τη διεκδίκησή της, τόσο απ’ τον Γιωργίκη και τη Χάσω και από την Ιουλία και τον Γρηγόρη, που μαθαίνει πως είναι ο πατέρας της. Η Χάδω, όταν συνειδητοποιεί ότι θα χάσει τη Βγενιώ, που τη θεωρεί κόρη της, βγαίνει εκτός ελέγχου. Όποιος την πάρει από η κοντά της, θα πεθάνει. Η Στεφανία, που βλέπει ότι ο Χρήστος δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν και ότι η Ιουλία βασανίζεται φρικτά από το δυνάστη άντρα της, αποφασίζει πως η λύτρωση θα έρθει μόνο αν ο Προβιός βγει από τη μέση.

Καθοριστικό ρόλο στην ιστορία παίζουν η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή στην υπόθεση του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, αλλά και η αντίδραση καθενός από όσους βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό τη μοιραία εκείνη νύχτα. Ο καθένας θα βάλει από ένα μικρό λιθαράκι για να γραφτεί ο ματωμένος επίλογος αυτής της τραγωδίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ