Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Χρήστος σε σοκ – Βλέπει γυμνή την ..

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά. Ο Χρήστος ακόμα αναστατωμένος από την αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία του, που προέκυψε κατά την επίσκεψή του στο φρούριο με τον πατέρα του, παρατηρεί μια ανατριχιαστική εικόνα στο σπίτι: την Ιουλία μισόγυμνη στο μπάνιο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Χρήστος σε σοκ – Βλέπει γυμνή την ..

Αυτή η άβολη στιγμή τον καθιστά ακόμη πιο επιφυλακτικό. Καθώς φτάνουν οι καλεσμένοι για το δείπνο, όλοι επισημαίνουν την ομορφιά της Ιουλίας. “Καλή μου, είσαι ακτινοβόλος. Σχεδόν θα έλεγα ότι είσαι έγκυος,” αναφέρει η Κατερίνη, προκαλώντας σιγή ιχθύος στην οικογένεια Σκούταρη. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Στασινόπουλος έχει μια καρδιακή συζήτηση με το βαφτιστή του, όπως του ζητήθηκε από τον Γιωργίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρήγας προσπαθεί να αποφύγει τη Βαγγελίτσα, που τον παρακολουθεί επιμόνως με όλα τα μέσα, νόμιμα και παράνομα. Παράλληλα, ο Ατζαλίνας αμφιταλαντεύεται για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει. Του λείπει και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Φοβάται όμως την αντίδρασή της. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα δέχεται από τον Απόστολο μια ανέλπιστη πρόταση, «θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη διστάζει να απαντήσει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ