Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Μνήμες του παρελθόντος ξυπνούν

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Ο Κωστής επισκέπτεται το σπίτι της Στάσας στη Λάρισα τα βράδια, αναστατώνοντας ένα άτομο που δεν έπρεπε ποτέ να μάθει το μυστικό της χήρας και του διοικητή. Τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα, καθώς η σχέση τους αποκαλύπτεται.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Μνήμες του παρελθόντος ξυπνούν

Αυτός ο έρωτας προκαλεί αναταραχές σε αυτούς που υποψιάζονται την πραγματικότητα. Στην Αθήνα, ο ψυχίατρος Νικολαΐδης ξετυλίγει το παρελθόν του νεαρού Χρήστου, καθώς εκείνος θυμάται περισσότερα γεγονότα από την παιδική του ηλικία. Η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα δυναμώνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι του Σαράντουλου, ο οποίος πλέον, εκτός από τη Φιλιώ και την Κατερίνη, αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις της μικρής του κόρης, της Βαγγελίτσας.

Ο Γρηγόρης συνεχίζει τις επισκέψεις του στο αρχοντικό, οδηγώντας τη Χάδω στο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και τη νύφη της, την Ιουλία. Αρνείται να πιστέψει τις διαβεβαιώσεις της Δέσπως, που τους παρακολουθεί για λογαριασμό της, ότι κάνει λάθος και δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Ο διοικητής Στασινόπουλος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνειο και είναι πλέον σίγουρος ότι ο άντρας εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου από τη φυλακή. Αποφασίζει, λοιπόν, να αποκλείσει κάθε πρόσβαση του μοναχού πίσω στο μοναστήρι για να μπορέσει να τον παγιδέψει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ