Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Με ατίμασες, ξετσίπωτη

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις συμβαίνουν στο Προξενιό της Ιουλίας καθώς ο Γιωργίκης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Γρηγόρη και την Ιουλία, αποδεικνύοντας πως το μωρό δεν είναι δικό του. Το ξέσπασμά του προκαλεί έκπληξη σε όλους, καθώς μετά την αποκάλυψη, η οργή του Γιωργίκη εκδηλώνεται και απαιτεί εκδίκηση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Με ατίμασες, ξετσίπωτη

“Θα σε σκοτώσω, μωρή. Πήγες να μου φορτώσεις το μούλικό σου και το μου το έπαιζες και παρθένα”, ουρλιάζει ενώ η Χάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό και η Στεφανία την Ιουλία. Η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βίαιη εξέλιξη, ενώ η Στεφανία ανήσυχη αναζητά τη βοήθεια του Στασινόπουλου. «Μου έκανες και τη δύσκολη και τραβιόσουνα με αυτόν και κάνατε ότι δεν γνωριζόσαστε. Με ατίμασες, ξετσίπωτη», συνεχίζει να φωνάζει εκείνος, ενώ η Στεφανία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει.

Αν και ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα αντιλαμβάνεται ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο. Με φόβο προσεγγίζει την Ιουλία και την ρωτάει: “Κόρη μου! Τι έγινε; Τι σου έκανε;”, γνωρίζοντας όμως την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα. Το γεγονός ότι η Ιουλία επιμένει να παντρευτεί τον Γιωργίκη, παρά τις προειδοποιήσεις της Στάσας, φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος πίσω από την τραγική κατάληξη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ