Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Μάρτυρας του φόνου μια κούκλα

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Μπαρούτι μυρίζει στο αρχοντικό και το κακό δεν αργεί να συμβεί. Ο Γιωργίκης ξεσπάει άγρια στην Ιουλία, λέγοντάς της ότι τον εξαπάτησε. Φορτώνοντάς του ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Για να την εκδικηθεί, σκοτώνει τη μικρή Βγενιώ.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Μάρτυρας του φόνου μια κούκλα

Τα ουρλιαχτά της μάνας για τον άδικο χαμό της κόρης της ακούγονται σε όλη την περιοχή. «Το παιδί μου… το παιδί μου» φωνάζει και του ορμά με μαχαίρι…Ο Στασινόπουλος με αστυνομικούς σπεύδει στο αρχοντικό του Προβιού και αντικρίζει τον Γιωργίκη νεκρό. Πλησιάζει την Ιουλία, ζητώντας τη βοήθειά της, ώστε να βρουν ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη. Εκείνη, με βλέμμα στο κενό, δεν έχει το κουράγιο να αρθρώσει λέξη. Κρατά στην αγκαλιά της σφιχτά μια κούκλα.

Ο Στασινόπουλος αντιλαμβάνεται ότι η κούκλα αυτή της θυμίζει την κόρη της, τη βγε νιώ. Η Ιουλία δείχνει στον Στασινόπουλο να την πνίγει, που σημαίνει ότι κάποιος σκότωσε την κόρη της. Μετά από αυτή τη σκηνή, ο Στασινόπουλος είναι πεπεισμένος ότι η Ιουλία σκότωσε τον άντρα της, αφού πρώτα εκείνος είχε σκοτώσει το παιδί της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ