Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Κερατώνει τον Γρηγόρη με τον …

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς, φέρνουν αναταράξεις καθώς η Φιλιώ, νιώθοντας παραμελημένη, αποφασίζει να απατήσει τον Γρηγόρη. Η υγεία της Κυριακούλας φέρνει την Φιλιώ σε επαφή με τον Γκλαβάνη, ο οποίος επισκέπτεται συχνά στο σπίτι της για να φροντίσει την πεθερά της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Κερατώνει τον Γρηγόρη με τον …

Αρχικά, ο σκοπός τους φαίνεται αθώος, αλλά σύντομα η σχέση τους εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο. Ο Γκλαβάνης, που είχε προσπαθήσει να κερδίσει την Φιλιώ στο παρελθόν με αποτυχία, βρίσκει πλέον την ευκαιρία να την κερδίσει ενώ η Φιλιώ βυθίζεται στην αγκαλιά του. Παράλληλα, η έντονη έλξη του Γρηγόρη για την Ιουλία επανέρχεται στο προσκήνιο, φουντώνοντας ξανά το πάθος τους. Καθώς η σχέση της Φιλιώς με τον Γκλαβάνη εξελίσσεται σε παράνομη, τα συναισθήματα του Γκλαβάνη για εκείνη αυξάνονται παράφορα.

Παράλληλα, η έλξη μεταξύ Γρηγόρη και Ιουλίας είναι άφθονη και αναζωπυρώνεται με κάθε επεισόδιο, καθώς οι δύο τους παρασύρονται σε έναν κύκλο ανεξέλεγκτων συναισθημάτων. Η Φιλιώ και ο Γκλαβάνης βρίσκονται σε μια περίπλοκη κατάσταση, που μοιάζει να μην έχει διέξοδο. Οι αναταράξεις στο τρίγωνο  του έρωτα τους φαίνεται να φέρνουν αναπάντητες ερωτήσεις για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ