Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Κάνει υποχείριο του την Δέσπω

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς του ALPHA συγκλονίζει, καθώς ο Γιωργίκης ζητά από τη Δέσπω να εμπλακεί στην κατάσταση με τον γιο του, τον Χρήστο. Ο Γιωργίκης, ενώ ζηλεύει την σχέση της Ιουλίας με τον Χρήστο, ζητά από τη Δέσπω να του παρέχει πληροφορίες για τα γεγονότα στο σπίτι.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Κάνει υποχείριο του την Δέσπω

Ταυτόχρονα, φτάνει στο σημείο να της ζητήσει μια απρόσμενη χάρη, να ρίχτεί στον Χρήστο για να αφήσει ήσυχη την Ιουλία. Η Δέσπω, που έχει δεσμευτεί να εκτελέσει τα αιτήματα του Γιωργίκη, προσπαθεί να απομακρύνει τον Χρήστο από την Ιουλία, κάνοντας του τα γλυκά μάτια και παράλληλα ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις του ζευγαριού. Η Ιουλία και ο Χρήστος, που είχαν σχεδιάσει μια επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών, αντιμετωπίζουν εμπόδια λόγω της παρέμβασης του Γιωργίκη.

Αυτό οδηγεί σε σύγκρουση μεταξύ του ζευγαριού και του Χρήστου με τον πατέρα του. Παρά τη ζήλια του συζύγου της, η Ιουλία αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της, προβάλλοντας έτσι αντίσταση έναντι των αντιρρήσεων του συζύγου της, του Προβιού. Η απόφασή της προβληματίζει όχι μόνο τον Πρόβιο αλλά και τη Στάσα και τη Στεφανία, οι οποίες αντιμετωπίζουν νέα δυσάρεστα γεγονότα στο αρχοντικό.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ