Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Βγενιώ πληρώνει το τίμημα

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θολώνουν τα νερά, καθώς η μικρή Ευγενία φαίνεται να είναι το κύριο θύμα της σκοτεινής υπόθεσης. Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία για τη μυστηριώδη μαχαιριά που τέλειωσε τον Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Βγενιώ πληρώνει το τίμημα

Παρά τις προσπάθειές του, αυτή δεν παραδέχεται τίποτα, κρατώντας σιγή ιχθύος. Ο εισαγγελέας, αποφασισμένος να αναλύσει τα γεγονότα, ετοιμάζεται να κρίνει το μέλλον της. Παράλληλα, οι εξελίξεις έρχονται ένας μετά τον άλλον. Οι εξαφανισθέντες μάρτυρες εμφανίζονται και παραθέτουν τις δικές τους εκδοχές των γεγονότων. Κάθε απόκρυψη και κάθε ανακρίβεια φαίνεται να συνδέεται με την τύχη της μικρής Βγενιώς, της οποίας η διεκδίκηση διαδραματίζεται ανάμεσα σε Γιωργίκη και Χάδω από τη μια και σε Ιουλία και Γρηγόρη από την άλλη, που ανακαλύπτει την αλήθεια για την πατρότητά της.

Η ζωή ή ο θάνατος της μικρής Ευγενίας αποτελεί το κεντρικό ζήτημα. Οι παρουσίες στο αρχοντικό Προβιού κατέχουν καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των γεγονότων. Την ίδια στιγμή, η αλήθεια για τον θάνατο της Ευγενίας, πρώτης γυναίκας του Προβιού, αποκαλύπτεται με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο, ενώ η σκοτεινή υπόθεση παίρνει ακόμα πιο μυστηριώδεις διαστάσεις.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ