Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία στη στενή

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Χάδω βρίσκεται στα πρόθυρα της υστερίας καθώς το μωρό παραμένει μακριά από το αρχοντικό. Συνεχώς υποδεικνύει στον αδελφό της ότι δεν κάνει αρκετά για να εντοπίσουν τη γυναίκα του και το παιδί του. “Έπρεπε να έχεις φέρει τον κόσμο τούμπα. Όχι να μένεις εδώ”, του αναφέρει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία στη στενή

Τελικά, η αστυνομία εντοπίζει την Ιουλία στο καταφύγιο που της έχει παραχωρήσει ο Γρηγόρης και τη συλλαμβάνει για απαγωγή ανηλίκου. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, της ζητούν να αποκαλύψει τους συνεργούς της, αλλά εκείνη αρνείται. “Κανένας. Το έκανα μόνη μου και κρύφτηκα”, απαντά. Ο Γιωργίκης δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή της και μετά από μια κρυφή συμφωνία μαζί της, επιτρέπει την επιστροφή της στο αρχοντικό, υπό τον όρο να μην τον προδώσει. Παρόλα αυτά, ο Προβιός δεν τηρεί την υπόσχεσή του και την κλειδώνει ξανά στο υπόγειο, κατηγορώντας την για προδοσία.

«Εκεί μέσα θα μείνεις, βρομιάρα, για μια ζωή. Που νομίζεις εσύ ότι θα κοροϊδέψεις τον Γιωργίκη τον Προβιό», της φωνάζει. Η Χάδω, από τη μία χαίρεται που έχει ξανά στα χέρια της το μωρό, αλλά από την άλλη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι το όνομα που του έδωσαν είναι Ευγενία, το όνομα της πρώτης γυναίκας του Γιωργίκη. Παράλληλα, ο Χρήστος ανησυχεί για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας τους δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες.

Η Στάσα είναι σε απελπιστική κατάσταση, καθώς και τα δύο της παιδιά βρίσκονται “φυλακισμένα”. Από την πλευρά της, η Δέσπω συνεχίζει να επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, εκμεταλλευόμενη την ανοχή του Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ