Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία σαπίζει στη φυλακή

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Το φινάλε της σειράς υπόσχεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ο Προβιός θα πεθάνει και η Ιουλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη θανατική καταδίκη. Ο Γρηγόρης, ανακαλύπτοντας ότι είναι ο πατέρας της μικρής Ευγενίας, αποφασίζει να την πάρει από το σπίτι του Γιωργίκη, με την υποστήριξη της Ιουλίας.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία σαπίζει στη φυλακή

Όμως, ο Προβιός και η Χάδω επιθυμούν επίσης να κρατήσουν τη μικρή κοντά τους. Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ευγενία ξεφεύγει και κατευθύνεται στον στάβλο. Ένα τρομαγμένο άλογο την καταπατά, σκοτώνοντάς την ακαριαία. Η τραγωδία φέρνει αβάσταχτο πόνο και όλοι κατηγορούν τον Γιωργίκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για το χάος που επικρατεί στις ζωές τους. Σύμφωνα με το βιβλίο του Γιώργου Σ. Πολίτη, ο γιος του Χρήστος είναι αυτός που σκοτώνει τον Προβιό.

Η μικρή Ευγενία δολοφονείται κατά λάθος, όταν στην προσπάθειά της να αγκαλιάσει τον Χρήστο, τραυματίζεται θανάσιμα από το μαχαίρι που έχει στη ζώνη του. Παράλληλα, η Κυριακούλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και τη Φιλιώ. Εκεί, συγκεντρώνονται οι περισσότεροι από τους ήρωες, συμπεριλαμβανομένου του Γρηγόρη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος. Ο Γρηγόρης καλείται να αποκαλύψει αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη και αν ήταν παρών τη νύχτα της δολοφονίας στο αρχοντικό των Προβιών.

Ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση της χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που παραδίδεται, αλλά από την ανάκριση προκύπτει ότι δεν συνέβαλε άμεσα στον φόνο. Η Ιουλία ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο για τις συνθήκες του θανάτου του Γιωργίκη. Επειδή παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα καταδικαστεί ή αθωωθεί. Η σειρά θα κλείσει με αγωνία, καθώς η απόφαση του εισαγγελέα θα κρίνει την τύχη της Ιουλίας. Η δράση κορυφώνεται και οι ανατροπές θα κρατήσουν το κοινό σε ένταση μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφήνοντάς τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ