Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Την Πέμπτη 4 Ιουλίου έρχεται η αποκάλυψη του φινάλε της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», αλλά και η αποκάλυψη της αλήθειας για το μοιραίο βράδυ στο αρχοντικό και τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Ο Γιωργίκης συναντά τον τραγικό θάνατο από πολλαπλές μαχαιριές, αφήνοντας την Ιουλία σε κατάσταση σοκ, μεταφερόμενη επειγόντως στο νοσοκομείο, ενώ και η Κυριακούλα βρίσκεται ήδη εκεί αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας. Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης έχει εξαφανιστεί, θέτοντας σε ανησυχία την οικογένειά του, μέχρι που εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο και καλείται να δώσει απαντήσεις για το αν ξέρει ποιος σκότωσε τον Προβιό και αν ήταν και εκείνος εκεί.

Ο Επιφάνειος, αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια, παραδίδεται στον Στασινόπουλο και στη συνέχεια στο τμήμα, αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα και σημαντικές λεπτομέρειες για το παρελθόν του Γιωργίκη. Παράλληλα, ο διοικητής αναζητά πληροφορίες για την Χάδω και την αγνοούμενη Ευγενία, ενώ οι ύποπτοι ένοικοι του αρχοντικού – Χάδω, Στεφανία, Δέσπω, Λεοντίου, Ρήγας, Γρηγόρης και Στάσα – καλούνται να αποκαλύψουν τα γεγονότα της βραδιάς του φόνου.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όλοι βρίσκονται στο αρχοντικό πριν από τη δολοφονία, αποκαλύπτοντας ότι η τραγωδία σχετίζεται με τη μικρή Ευγενία, αντικείμενο διαμάχης μεταξύ Γιωργίκη-Χάδω και Ιουλίας-Γρηγόρη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ