Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η αλήθεια τσακίζει τον Χρήστο

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Οι επόμενες εξελίξεις συγκλονίζουν καθώς ο Χρήστος αντιλαμβάνεται ότι ο Επιφάνειος είναι ο πατέρας του παιδιού. Ενώ αφήνει πίσω του την κλινική της Αθήνας και επιστρέφει στο σπίτι του, αντιμετωπίζει την άγρια συμπεριφορά του Γιωργίκη απέναντι στην Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η αλήθεια τσακίζει τον Χρήστο

Η αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού της Ιουλίας φέρνει την οργή του Γιωργίκη, ο οποίος τη βίασε. Παράλληλα, Στεφανία και Χρήστος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Επιφάνειο για να προστατεύσουν την Ιουλία. Παράλληλα, η Στάσα αποκαλύπτει στη Φρόσω την κακοποίηση που υφίσταται η κόρη της από τον Γιωργίκη και την καλεί να ζητήσει βοήθεια από τον Στασινόπουλο. Η εμφάνιση ενός επείγοντος μηνύματος από το αρχηγείο της χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου, που αποφασίζει να τελειώσει με τον Γιωργίκη οριστικά.

Ο Χρήστος, στο αρχοντικό, αρχίζει να αναρωτιέται για την ταυτότητα του πατέρα του και αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Η ανακάλυψη του μυστικού αναγκάζει τον Χρήστο να εντοπίσει τον Επιφάνειο, που έχει βρει κρυψώνα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για την καταγωγή του. Η στιγμή που θα μάθει την αλήθεια φαίνεται να πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ