Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Γρηγόρης – Φιλιώ κάνουν έρωτα

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία επιχειρεί να προσεγγίσει και πάλι τη Χάσω, εν μέσω της καλύτερης περιόδου της με τον Γιωργίκη. Ωστόσο, η προσπάθειά της αποβαίνει ανεπιτυχής, καθώς η Χάδω αποδεικνύεται ακόμα πιο αδιάλλακτη από ό,τι περίμενε, αρνούμενη να αλλάξει τη στάση της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Γρηγόρης – Φιλιώ κάνουν έρωτα

Εν τω μεταξύ, η επιστροφή της Δέσπως προκαλεί νέα ταραχή, καθώς η υποστήριξη που λαμβάνει από την Ιουλία φέρνει αντιδράσεις τόσο από τη Χάδω όσο και από τη Στεφανία. “Έκανες ό,τι μπορούσες, αλλά δεν θα έχεις επιτυχία. Θα το συνειδητοποιήσεις εν καιρώ,” της λέει η κουνιάδα της. Παράλληλα, στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα αποφασίζει να μην υποχωρήσει στις πιέσεις του Γρηγόρη και της Φιλιώς. “Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος. Δεν δίνω τη συναίνεσή μου όσο ο Στράτος είναι στη φυλακή και δεν θα αλλάξω γνώμη,” τους ανακοινώνει με αποφασιστικότητα.

Αυτή η απόφαση της οδηγεί τους νέους να πάρουν μια ριζική απόφαση, αντιμετωπίζοντας τις αντιδράσεις των οικογενειών τους. Αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά, δείχνοντας ανένδοτη αποφασιστικότητα. Όταν βρίσκονται μόνοι, η έλξη ανάμεσά τους εντείνεται και επιτέλους ενώνονται σε έναν παθιασμένο έρωτα. Από αυτήν την στιγμή, ούτε οι ίδιοι μπορούν να υποχωρήσουν. Μέσα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των ημερών, η Κυριακούλα επισκέπτεται επιτέλους το νοσοκομείο για τις εξετάσεις που της συνέστησε ο γιατρός Γκλαβάνης, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ