Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Η Ιουλία αναμένεται να απελευθερωθεί μόλις ο δολοφόνος του Προβιού αποκαλυφθεί, ενώ στα τελευταία επεισόδια θα την δούμε να προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Έτσι γλιτώνει την φυλακή

Όταν ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι είναι πατέρας της Βγενιώς, πηγαίνει έξω από το αρχοντικό και φωνάζει για να εισέλθει. Ο Επιφάνειος είναι στο πλευρό του. Ο Προβιός και η Χάδω αντιστέκονται και μάχονται για την κηδεμονία της μικρής. Στο μεταξύ, ο Χρήστος επιτίθεται στον Γιωργίκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις συμφορές των γύρω του. Καθώς η διαμάχη οξύνεται, η μικρή Βγενιώ ξεφεύγει και πηγαίνει στον στάβλο. Ένα άλογο τρομάζει και πέφτει πάνω της, θανατώνοντάς την. Ο πόνος και η οργή είναι ανείπωτη.

Όλοι εστιάζουν τον θυμό τους στον Γιωργίκη, επιθυμώντας την εκδίκηση για τον αδόκητο χαμό της. Ένα μαχαίρι εμφανίζεται και αλλάζει χέρια, καθώς η οργή και η αγωνία κυριαρχούν. Το τελικό μυστικό θα αποκαλυφθεί λίγο πριν το φινάλε. Η Ιουλία, αφού αποκαλύπτεται η αλήθεια, θα γλιτώσει την φυλακή και θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τη ζωή της με την υποστήριξη της μητέρας της, Στάσας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ