Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Χάδω – Γιωργίκης στα μαχαίρια

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Καταιγιστικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Γιωργίκης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Χάδω. Η Χάδω απευθύνεται στον δικηγόρο της με σκοπό να επιταχύνει τη διαδικασία υιοθεσίας της Χάιδως, ενώ προτίθεται να επικοινωνήσει προσωπικά μαζί της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Χάδω – Γιωργίκης στα μαχαίρια

Όταν η Χάδω ανακοινώνει την απόφασή της στον Γιωργίκη, εκείνος αντιδρά αρνητικά, προκαλώντας ένταση ανάμεσά τους. Εκνευρισμένη από τη σύγκρουση, η Χάδω εκτοξεύει τον θυμό της προς τη Στεφανία και την Ιουλία, ενώ η σχέση της Στεφανίας με τη Δέσπω διαταράσσεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, η Στεφανία ενημερώνει την Ιουλία για το σκοτεινό πρόσωπο της Δέσπως, αλλά αυτή αρνείται να την ακούσει. Από την άλλη, η Χάδω προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Δέσπως, πιέζοντάς την να την υποστηρίξει.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία μιλάει με τη Στάσα και εκφράζει τη χαρά της για τη συμπεριφορά του Γιωργίκη, ο οποίος της δείχνει ζεστασιά και φροντίδα. Ωστόσο, αυτή η ευτυχία θα διαλυθεί σύντομα, καθώς ο Προβιός θα αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά, κακοποιώντας την Ιουλία με ακραίο τρόπο και αφήνοντάς την σοκαρισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ