Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος της Στάσας

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν δραματικές στιγμές για τη Στάσα, με το μέλλον της να είναι γεμάτο εμπόδια. Ο Γιωργίκης Προβιός ανακαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια για την κόρη της Ιουλίας, μετατρέποντας την οργή του σε ένα ανελέητο ξέσπασμα βίας.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος της Στάσας

Η Ιουλία υφίσταται τη βίαιη συμπεριφορά του, ενώ η Χάδω βιαστικά παρεμβαίνει για να προστατέψει το παιδί. Η Στεφανία συνασπίζεται με την Ιουλία, ενώ ο Χρήστος φθάνει από την κλινική για να προσφέρει βοήθεια, συνεργαζόμενος με τον Επιφάνειο. Παράλληλα, η Στάσα βιώνει το δικό της δράμα. Ο Ρήγας παραμένει στη φυλακή, ενώ αυτή αναγκάζεται να αποχωριστεί τον αγαπημένο της, τον Κωστή. Αντίστοιχα, ενημερώνεται για τα γεγονότα στο σπίτι της Ιουλίας, με τη Φρόσω να την προτρέπει να επικοινωνήσει με τον Κωστή.

Καθώς η Στάσα σκέφτεται την απόφασή της, αποφασίζει να λήξει τη σχέση της με τον Κωστή, μετά από μια έντονη συζήτηση. Παράλληλα, φτάνει στο αρχοντικό του Προβιού, όπου ο Γιωργίκης την σαπίζει στο ξύλο, δημιουργώντας ένα προσωπικό δράμα για την ίδια. Θα καταφέρει ο Κωστής Στασινόπουλος να διαμεσολαβήσει και να ηρεμήσει τον Γιωργίκη; Οι επόμενες εξελίξεις υπόσχονται ακόμα περισσότερο ένταση και αναταραχή στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ