Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Απαγάγει την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις καθώς ο Επιφάνειος αναλαμβάνει να απαγάγει την Ιουλία, αφήνοντας την κατάσταση στο σπίτι του Προβιού ανεξέλεγκτη για εκείνη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Απαγάγει την Ιουλία

Ο Γιωργίκης, με την τάση του να επιβάλλει βίαια την εξουσία του, απειλεί συνεχώς την Ιουλία, κάνοντάς την να ζει σε συνεχή φόβο μήπως γίνει ξανά θύμα βίαιης επίθεσης. Η Στάσα, προσπαθώντας να βοηθήσει, απευθύνεται στον Κωστή, αλλά αντιμετωπίζει την αδυναμία του να παρέμβει. Ωστόσο, η Ιουλία βρίσκει απροσδόκητη υποστήριξη από τον μοναχό Επιφάνειο, ο οποίος αποφασίζει να παρέμβει για να τη σώσει. Ενώπιον του βασανιστηρίου που υπέστη η Ευγενία, η αγαπημένη του, και των παράνομων πράξεων του Γιωργίκη, ο Επιφάνειος αναλαμβάνει να ελευθερώσει την Ιουλία.

Καταστρώνει ένα σχέδιο διαφυγής που υλοποιείται την επόμενη νύχτα. Εισβάλλοντας κρυφά στο σπίτι, ο Επιφάνειος απαγάγει την Ιουλία και το μωρό της. Ωστόσο, η εξαφάνισή τους δεν περνά απαρατήρητη, καθώς ο Γιωργίκης συνειδητοποιεί την απουσία τους, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση σε όλους. Η αναζήτηση της Ιουλίας ενεργοποιεί τη χωροφυλακή και ενημερώνει τη Στάσα, ενώ ο Επιφάνειος παραμένει στην ασφάλεια με την Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ