Το Προξενιό Της Ιουλίας Εξελίξεις – Ανακαλύπτει το μυστικό της Κυριακούλας

Το Προξενιό Της Ιουλίας Εξελίξεις – Ο Γρηγόρης με την Φιλιώ δίνουν λόγο, ενώ ο Στασινόπουλος αιφνιδιάζει το ζευγάρι ζητώντας του μια απρόσμενη μεγάλη χάρη. Λίγες ώρες αργότερα η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, όμως μια συνάντηση με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Εξελίξεις – Ανακαλύπτει το μυστικό της Κυριακούλας

Η δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της, καθώς ανακαλύπτει το σημαντικό μυστικό της Κυριακούλας. Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα γνωρίζοντας πλέον τα πάντα, κάνει μία πρόταση στη μητέρα της, βάζοντάς την σε σοβαρές σκέψεις.

Την ίδια ώρα, η Βαγγελίτσα προσπαθεί να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Ρήγα. Συγχρόνως, το κορίτσι καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει πολύ άσχημα. Όμως η περηφάνια του επικίνδυνου άντρα δεν μπορεί να αντέξει τις προσβολές της.

Παράλληλα, εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με την απαξίωση της Ζανέτ, η οποία πλέον έχει καταλάβει ότι ο αγαπημένος της παίζει διπλό ερωτικό παιχνίδι. Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι παρεκτρέπονται και οι καταστάσεις οδηγούνται στα άκρα, καθώς συμβαίνει ένα απρόσμενο μακελειό.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Σωτηράκης οδηγείται στη χωροφυλακή και μετά τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου αποκαλύπτει τον λόγο της μεγάλης φασαρίας στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και τη Ζανέτ.

Τότε η γυναίκα καλείται για ανάκριση. Έτσι, μιλώντας μαζί της, ο Στασινόπουλος καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παρ’ ολίγον φονικού και γίνεται έξαλλος, καθώς ενημερώνεται ότι εμπλέκεται και η κόρη του.

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη που χώρισε με τον Ρήγα και ανακοινώνει στη Φιλιώ την οριστική λήξη της σχέσης τους. Τότε η αδελφή της τη συμβουλεύει επιμείνει, όπως έκανε και η ίδια με τον Γρηγόρη και κατάφερε. Η Βαγγελίτσα λοιπόν προσπαθεί απεγνωσμένα να συναντηθεί με τον Ρήγα και αισθάνεται έτοιμη να τα βάλει με όλους και με όλα για χάρη του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ