Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Αν δεν γυρίσει πίσω, αλίμονο της

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Οι εξελίξεις με την «απόδραση» της Ιουλίας με το μωρό θα αναστατώσουν όχι μόνο τη χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας εξελίξεις – Αν δεν γυρίσει πίσω, αλίμονο της

Ύστερα από την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης. «Πού να έχουν πάει; Αυτή η κακούργα δεν σκέφτηκε το παιδί; Πού το τρέχει και το ταλαιπωρεί;», λέει στον αδελφό της και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. «Αλίμονο έτσι και δεν γυρίσει πίσω. Εγώ τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω. Αλίμονο της. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει Γιωργίκης», ουρλιάζει. Φυσικά σε κανέναν δεν έχουν πει ότι το έσκασε αλλά ότι χάθηκαν.

Στο μεταξύ, η Ιουλία είναι μαζί με τον Επιφάνειο και αφενός μαθαίνει τη συγγένεια του Χρήστου με τον ίδιο κι αφετέρου έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Γρηγόρη και το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ φορτισμένο. Παράλληλα, η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος τη χτυπάει θεωρώντας τη συνεργό στη φυγή, ενώ ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του μωρού της Ιουλίας, γεγονός που θα επηρεάσει ραγδαία όλες τις εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ