Το Προξενιό Της Ιουλίας – Εξαφανίζει την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις που θα προκαλέσουν αναταράξεις φαίνεται να είναι προ των πυλών. Η Ιουλία, που πλέον αντιμετωπίζει απειλή από τον Γιωργίκη, βρίσκεται σε ανυπομονησία και φόβο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Εξαφανίζει την Ιουλία

Η Στάσα, προσπαθώντας να την υποστηρίξει, απευθύνεται στον Κωστή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται ως απρόσμενος σύμμαχος της, αποφασισμένος να τη σώσει, λόγω της αγάπης που έχει για την Ευγενία, που υπέφερε στα χέρια του Γιωργίκη. Έτσι, θέτει ως προτεραιότητα την απελευθέρωσή της, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που απειλεί τη ζωή της. Σχεδιάζοντας ένα σχέδιο διαφυγής, ο Επιφάνειος εισέρχεται κρυφά στο σπίτι και απαγάγει την Ιουλία και το μωρό της.

Ωστόσο, η εξαφάνισή τους ανακαλύπτεται σύντομα από τον Γιωργίκη, προκαλώντας αναστάτωση και αναζήτηση από τη χωροφυλακή και τη Στάσα. Η Χάδω, μετά την εξαφάνιση της Ιουλίας και του μωρού, αντιμετωπίζει έντονη ένταση, αισθανόμενη πως το παιδί θα έπρεπε να είναι δικό της. Ταυτόχρονα, ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες για να φέρει πίσω την Ιουλία και το μωρό. Η Ιουλία, ανακαλύπτοντας τη συνάντηση του Χρήστου με τον Επιφάνειο και συναντώντας τον Γρηγόρη, αντιμετωπίζει έντονα συναισθήματα. Η φόρτιση μεταξύ τους είναι εμφανής.

Παράλληλα, η Στάσα βρίσκεται στο αρχοντικό, αντιμετωπίζοντας την οργή του Γιωργίκη λόγω της εξαφάνισης της Ιουλίας, ενώ η Φιλιώ υποπτεύεται πως είναι έγκυος. Αποφασισμένη να κάνει έκπληξη στον Γρηγόρη, κρατά το μυστικό για την εγκυμοσύνη της, ενώ έχει ήδη κάνει αιματολογικό έλεγχο με τη βοήθεια του εραστή της, του γιατρού Γκλαβάνη. Αν και έγκυος, αντιμετωπίζει το δίλημμα του ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ