Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι σκοτώνει τον Προβιό

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο θάνατος του Γιωργίκη Προβιού, ενός πλούσιου επιχειρηματία από τη Λάρισα, και η αιφνίδια εξαφάνιση του ανήλικου παιδιού από τον γάμο του με την Τυρναβίτισσα Ιουλία Σκούταρη, αναστατώνουν την κοινότητα. Ο φίλος του επιστάτης της χωροφυλακής, Κωστής Στασινόπουλος, αναλαμβάνει το καθήκον να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από αυτό το σκοτεινό παρασκήνιο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι σκοτώνει τον Προβιό

Η υπόθεση ξετυλίγεται όταν επανεξετάζουμε την ιστορία του προξενιού της Ιουλίας. Το φθινόπωρο του 1959, η νεαρή Ιουλία συμφωνεί να παντρευτεί τον πλούσιο μεγαλοκτηματία, Γιωργίκη Προβιό. Ο Κωστής Στασινόπουλος, παλιός φίλος και κουμπάρος του εκλιπόντος, παίρνει το ρόλο του κουμπάρου για την κόρη του, Φιλιώ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τις ενδιαφερόμενες. Η ανησυχία αυξάνεται, καθώς η Κυριακούλα, μητέρα του Γρηγόρη, προσπαθεί να διαχειριστεί την αντίδραση του γιου της στον επερχόμενο γάμο.

Ταυτόχρονα, απελευθερώνει τον επιστάτη Ζαφείρη από τα δεσμά της χωροφυλακής, ελπίζοντας σε βοήθεια. Ο Γρηγόρης, εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, σχεδιάζει τρόπους για την αναστροφή των γεγονότων. Με τον καιρό να πιέζει και τις εξελίξεις να είναι απελπιστικές, θέτει στόχο να αποτρέψει τον αμφιλεγόμενο γάμο. Η κοινότητα παρακολουθεί με ανυπομονησία τις εξελίξεις, ενώ ο Κωστής Στασινόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο του ερευνητή, ξετυλίγοντας σιγά-σιγά τα νήματα του μυστηρίου. Η ανατροπή είναι αναπόφευκτη, ανοίγοντας νέες πτυχές σε αυτή την περίπλοκη ιστορία που κρύβει πολλά μυστικά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ