Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι κουκουλώνει την αδιαθεσία της Ιουλίας

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Στάσα θα βρεθεί σε μια κατάσταση αναστάτωσης. Ένα προβληματικό συμβάν θα συγκλονίσει τη ζωή της και θα την οδηγήσει στη σκέψη ότι το σχέδιό της απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι κουκουλώνει την αδιαθεσία της Ιουλίας

Όλα ξεκινούν σε ένα δείπνο στο αρχοντικό Προβιού, για να τιμήσουν τους κουμπάρους. Οι παρευρισκόμενοι γεμίζουν χαρά και ευτυχία, εκτός από την Ιουλία. Η νεαρή γυναίκα αισθάνεται έντονη αδιαθεσία λόγω της εγκυμοσύνης της. Καθώς ζαλίζεται και χάνει την ισορροπία της, καταρρέει μπροστά σε όλους. Η Στάσα, με αγωνία στην καρδιά της, τρέχει στο πλευρό της κόρης της. Αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, παγώνει μέσα της. Ο Γιωργίκης, ανησυχεί για την υγεία της Ιουλίας και αναρωτιέται εάν κάτι πρέπει να γίνει.

Η Στάσα, ωστόσο, επιμένει ότι είναι καλά, προσπαθώντας να κρύψει την εγκυμοσύνη της κόρης της. Η αναστάτωση είναι εμφανής στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, κάθε ένας με δικούς του λόγους για ανησυχία. Οι μπερδεμένες σχέσεις, οι κρυμμένες αλήθειες και οι αναταραχές δίνουν στη σειρά μια εντελώς διαφορετική στροφή, αφήνοντας το κοινό με ανυπομονησία για τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ