Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι αποκαλύπτεται ο φονιάς

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η σειρά πλησιάζει στο τέλος της, και αυτή την εβδομάδα θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα του φόνου του Γιωργίκη Προβιού. Ο γιατρός Γκλαβάνης και η Φιλιώ μεταφέρουν εσπευσμένα την Κυριακούλα στο νοσοκομείο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Έτσι αποκαλύπτεται ο φονιάς

Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, συγκεντρώνονται οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος. Ανάμεσά τους, εμφανίζεται και ο Γρηγόρης, ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν βρισκόταν κι αυτός στο αρχοντικό τη στιγμή της δολοφονίας. Ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση της χωροφυλακής, συνοδευόμενοι από τον Επιφάνειο που παραδίδεται.

Παρά την ανάκριση που ακολουθεί, δεν αποκαλύπτεται η άμεση εμπλοκή του Επιφάνειου στον φόνο. Ωστόσο, μιλώντας με τον Επιφάνειο, ο Στασινόπουλος μαθαίνει πολλές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού και τι απέγιναν η Χάδω και η μικρή Ευγενία, που εξακολουθεί να αγνοείται. Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία για να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο Γιωργίκης Προβιός.

Καθώς η Ιουλία παραμένει σιωπηλή, την οδηγούν στον εισαγγελέα, που καλείται να αποφασίσει για την ενοχή ή την αθωότητά της και τον πιθανό εγκλεισμό της στη φυλακή. Τα βασικά πρόσωπα του δράματος αρχίζουν να εμφανίζονται και να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα. Αποκαλύπτεται πως όλα όσα συνέβησαν σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και την διεκδίκησή της από τον Γιωργίκη, τη Χάδω, την Ιουλία και τον Γρηγόρη, που μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας της. Ο καθένας παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο στην ιστορία.

Η αντιμετώπιση της Χάδως, η παρέμβαση του Γρηγόρη, η εμπλοκή του μοναχού Επιφάνειου και η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, η δολοφονία της Ευγενίας στο παρελθόν, καθώς και η αντίδραση όσων βρέθηκαν μέσα ή γύρω από το αρχοντικό την μοιραία εκείνη νύχτα, συνεισφέρουν στον αιματηρό επίλογο της τραγωδίας. Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη με τον φόνο του Γιωργίκη Προβιού.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ