Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η Ιουλία υποφέρει στο αρχοντικό με τον άντρα της και το παιδί της. Η καθημερινότητά της είναι βασανιστική, αλλά επιμένει να υπομένει, δεδομένου ότι δεν έχει κάπου αλλού να πάει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια

Αναζητώντας στήριξη από τη μητέρα της, αντιμετωπίζει απάντηση που την ωθεί να μείνει δίπλα στον άντρα της και να εκπληρώσει το καθήκον της μητρότητας. Η σχέση της με τον σύζυγό της παρακινείται από το κακό στο χειρότερο, και ο μόνος άνθρωπος που δείχνει συμπόνια προς εκείνη είναι ο Χρήστος. Ο Προβιός δεν κρύβει πλέον τον βίαιο χαρακτήρα του, παρά τις υποσχέσεις του να αλλάξει. Η Ιουλία βρίσκει παρηγοριά μόνο στην κόρη της, ενώ ο Γρηγόρης ζει τον δικό του πόνο με την Φιλιώ. Η σχέση τους ήταν απλά ένα καταφύγιο για τον Γρηγόρη μετά την απώλεια της Ιουλίας, καθώς ποτέ δεν αγάπησε πραγματικά τη σύζυγό του.

Όταν οι καταστάσεις γίνονται ακραίες και για τους δύο, οι καρδιές τους ανοίγουν και ο πόνος ξεχειλίζει. Μεγάλες αλήθειες έρχονται στο φως. Ο Γρηγόρης ρωτά την Ιουλία γιατί δεν έφυγε μαζί του όταν έπρεπε και παντρεύτηκε τον Προβιό. Η απάντηση της είναι απλή: ήταν έγκυος και το παιδί ανήκει σε εκείνον. Ο Γρηγόρης σοκάρεται και ξεσπά σε οργή. Η αλήθεια αυτή τον αφήνει άφωνο. Αργότερα, μοιράζεται τα συναισθήματά του με την αδελφή του, ανατριχιασμένος από την ανακάλυψή του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ