Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος επιστρέφει

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος παραμένει σε επικοινωνία με τον Επιφάνειο, ο οποίος κρύβεται στην Αθήνα. Με τη βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαΐδη, ο Χρήστος συνειδητοποιεί με τρόμο την αλήθεια για τον πατέρα του, τον Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Χρήστος επιστρέφει

Οι αποτυχημένες προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του και με την Ιουλία αυξάνουν την ανησυχία του. Στο αρχοντικό, μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, ο Γιωργίκης εξοργίζεται και χτυπάει ανεξέλεγκτα τη γυναίκα του. Η Χάσω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό, ενώ η Στεφανία προσπαθεί να προστατεύσει την Ιουλία. Η Στάσα, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που διατρέχει η κόρη της, αντιδρά αργά αλλά αποφασιστικά, βλέποντάς την σε κακή κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της.

Η Κυριακούλα προσπαθεί να διαχειριστεί τις εκκρεμότητες μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι η προτροπή της κόρης της να παντρευτεί. Η Ζανέτ, αντιμέτωπη με απειλές, δηλώνει αποφασισμένη να μη φοβάται και να πράττει σωστά. Ωστόσο, ο Ζαφείρης την πιέζει να προστατευτεί με κάθε τρόπο, τόσο εκείνη όσο και ο φιλοξενούμενός τους.

Η κατάσταση στο αρχοντικό ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τον Γιωργίκη να εξαπολύει άγριες επιθέσεις κατά της Ιουλίας και όσων προσπαθούν να την προστατεύσουν. Ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, αλλά χωρίς επιτυχία. Ανήσυχος, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αρχοντικό για να δει τι συμβαίνει με την Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ