Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Κλέβει την κόρη της Ιουλίας

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Το φινάλε της σειράς υπόσχεται μια συναρπαστική ανατροπή σχετικά με τη δολοφονία του Γιωργίκη Προβιού. Καθώς η σειρά πλησιάζει προς το τέλος της στον ALPHA, κάθε επεισόδιο αποκτά κρίσιμη σημασία προς το μεγάλο φινάλε.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Κλέβει την κόρη της Ιουλίας

Όλοι φαίνονται ύποπτοι για το έγκλημα, με την Ιουλία και τον Χρήστο να καταλήγουν στο επίκεντρο της έρευνας. Σύμφωνα με το ομώνυμο βιβλίο, η Ιουλία δεν είναι η δολοφόνος, αλλά ο Χρήστος. Παρά ταύτα, η σειρά υπόσχεται να μας εκπλήξει, όπως αποκαλύπτουν τα νέα spoilers της σειράς. Μόλις λίγες μέρες πριν από τα τελευταία γυρίσματα, οι ηθοποιοί έμαθαν την ανατροπή αυτή, ρίχνοντας φως στην τελική σύγκρουση. Ο Χρήστος και η Χάιδω ξεχωρίζουν ως πιθανοί ύποπτοι, αλλά κανένας από τους δύο δε φαίνεται να είναι ο δράστης.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του είναι ο Επιφάνειος, ο Χρήστος ζει πλέον στην Ελασσόνα μαζί του, αφήνοντας πίσω του μια ζωή γεμάτη αγωνία και αναζητήσεις. Όσο για τη Χάιδω, τη νύχτα της δολοφονίας, βρίσκεται σε έντονη καταδίωξη του Γρηγόρη, που έμαθε από την Ιουλία για την κόρη του και αποφάσισε να την απαγάγει, οδηγώντας την στο σπίτι του για να την γλιτώσει.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ