Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η Κυριακούλα διεκδικεί το εγγόνι της

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Ο Γιωργίκης, αντιμετωπίζοντας τους τριγμούς στο αρχοντικό Προβιού, δεν διστάζει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που εμφανίζονται στον νέο του γάμο. Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας δίνει στον Γιωργίκη την ευκαιρία για μια νέα αρχή, αποφεύγοντας τα λάθη του παλιού γάμου του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η Κυριακούλα διεκδικεί το εγγόνι της

Ο Ζαφείρης, παραθέτοντας τα νέα στην Κυριακούλα, εγείρει ερωτηματικά σχετικά με την ταχύτητα της εγκυμοσύνης. Αναρωτιέται εάν οι δύο τους είχαν σχέση πριν από τον γάμο. Οι αμφιβολίες αυτές προβάλλονται και στο μυαλό της μητέρας του Γρηγόρη, η οποία αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο η Ιουλία να είναι έγκυος από τον γιο της. Η Κυριακούλα, ανησυχώντας για το ενδεχόμενο ενός εξωσυζυγικού παιδιού, απευθύνεται στον Γρηγόρη με ανοιχτή καρδιά.

Τον ρωτά αν είχαν σχέση πριν τον γάμο. Ο απορημένος Γρηγόρης αρνείται να απαντήσει, ανάβοντας τη φωτιά της ανησυχίας στην Κυριακούλα. Η αναστάτωση αυξάνεται, καθώς η Κυριακούλα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Η ιδέα ότι το παιδί που φέρει στην κοιλιά της η Ιουλία μπορεί να είναι του γιου της την στοιχειώνει. Ο διάλογος ανάμεσα στη μητέρα και τον υιό φουντώνει, με τον Γρηγόρη να αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η αναταραχή αυξάνεται, ενώ η Κυριακούλα παλεύει να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ενός πιθανού εξωσυζυγικού εγγονιού. Η αγωνία της εντείνεται, και ο Γρηγόρης αποφεύγει το να αποκαλύψει τα παρελθόντα μυστικά του. Η ατμόσφαιρα στον οικιακό κύκλο γίνεται πυκνή από αναστάτωση, καθώς η Κυριακούλα αναζητά απαντήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της οικογένειας της. Μένει να δούμε αν οι υποψίες της βγούνε αληθινές.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ