Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η ζωή στο αρχοντικό τελικά δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης αρχικά είναι γλυκός και τρυφερός απέναντί της. Αν και κανείς δεν ξέρει για πόσο. Αυτή που θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο με το «καλημέρα» είναι η Χάδω.

Το Προξενιό Της Ιουλίας επόμενα επεισόδια – Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η Στάσα κατάλαβε πόσο δύστροπη είναι και προειδοποίησε την κόρη της να κρατά τις αποστάσεις της.
Η Ιουλία θυμίζει στη Χάδω την Ευγενία, τη γυναίκα που της έκλεψε με τον άντρα. Αισθάνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Γεμάτη μίσος και ζήλια, ξεσπά επάνω στη νεαρή κοπέλα. Της φέρεται σκληρά και αυταρχικά, ενώ την ταπεινώνει με κάθε ευκαιρία. Η Ιουλία αρχίζει να ασφυκτειά. Τα χειρότερα θα συμβούν όταν θα έρθει η ώρα να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Γιατί η Χάδω δεν πείθεται ότι το παιδί είναι του αδελφού της και φροντίζει να του βάζει λόγια διαρκώς για τη γυναίκα του. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Ιουλία και αν τελικά θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην κατάσταση που έχει εγκλωβιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ