Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 99 – Ο Επιφάνειος ομολογεί

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 99 – Ο γιατρός Γκλαβάνης και η Φιλιώ μεταφέρουν εσπευσμένα την Κυριακούλα στο νοσοκομείο. Εκεί συναντούν και την Ιουλία, η οποία νοσηλεύεται μετά από την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 99 – Ο Επιφάνειος ομολογεί

Στο νοσοκομείο συγκεντρώνονται οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος, μεταξύ των οποίων και ο Γρηγόρης, που είχε εξαφανιστεί. Ο Γρηγόρης πρέπει να απαντήσει αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν ήταν παρών στο αρχοντικό τη νύχτα της δολοφονίας. Την ίδια στιγμή, ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση χωροφυλακής μαζί με τον Επιφάνειο, ο οποίος παραδίδεται οικειοθελώς. Κατά την ανάκριση, δεν αποδεικνύεται η άμεση συνέργεια του Επιφάνειου στον φόνο.

Ωστόσο, ο Στασινόπουλος μαθαίνει πολλές λεπτομέρειες για το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού. Από την ανάκριση προκύπτει και η τύχη της Χάδως, καθώς και της μικρής Ευγενίας, η οποία παραμένει αγνοούμενη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ