Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Φιλλιώ αποβάλλει

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό του Προβιού και ζητάει να δει την Ιουλία. Ο Γιωργίκης, όμως, την πέετάει έξω από το σπίτι αφού την σακατεύει στο ξύλο. Νιώθοντας μεγάλες τύψεις και ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, η Στάσα παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 95 – Η Φιλλιώ αποβάλλει

Παράλληλα, ο Γρηγόρης ξέσπα τα νεύρα του στη Φιλιώ, κατηγορώντας την ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη, συνεχίζοντας να είναι αρνητική στη σχέση τους, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο. Η Δέσπω συνεχίζει να επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.

Η Φιλιώ, αντιμετωπίζοντας επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της, περιμένει την υποστήριξη του Γρηγόρη. Ωστόσο, ο νεαρός, γοητευτικός γιατρός Γκλαβάνης στέκεται δίπλα της. Δυστυχώς, η Φιλιώ αποβάλλει και αρνείται να δει τον Γρηγόρη μετά από αυτή την τραγική κατάληξη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ