Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 94 – Η Στάσα καταρρέει

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 94 – Η Χάδω χαίρεται που κρατάει ξανά το μωρό της Ιουλίας στην αγκαλιά της, αλλά εξοργίζεται όταν μαθαίνει το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση. Ο Χρήστος ανησυχεί για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας, ενώ η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου νέα που θα ταράξουν την Κατερίνη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 94 – Η Στάσα καταρρέει

Η Στάσα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς και τα δύο παιδιά της είναι φυλακισμένα. Η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη στάση της απέναντι στον Άλκη, προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ μητέρας και κόρης. Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Παράλληλα, ο δικηγόρος Παπάζογλου ενημερώνει τον Ρήγα ότι η δίκη πλησιάζει. Ο Ρήγας και η Βαγγελίτσα ανησυχούν έντονα, καθώς ο Στασινόπουλος, ο οποίος θα καταθέσει υπέρ του Ρήγα, παραμένει άφαντος.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ