Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 93 – H Κυριακούλα καταρρέει

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 93 – Η Κυριακούλα σωριάζεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειας Ραζίνη με την οικογένεια Μακρή, αναστατώνοντας τους πάντες. Η διακομιδή της στο νοσοκομείο για εξετάσεις απειλεί να φανερώσει ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 93 – H Κυριακούλα καταρρέει

Ο Κρίστοφερ Μακρής ήταν ο βιαστής της Κυριακούλας. Σοκαρισμένη από αυτή την αλήθεια, η Κυριακούλα την επόμενη μέρα, χωρίς εξηγήσεις, απαιτεί από την Αλεξάνδρα να απομακρυνθεί από τον Άλκη, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες που φίνονται παράλογες στα αυτιά της κόρης της. Οι εξελίξεις αυτές κλόνισαν τις ισορροπίες στις οικογένειες Ραζίνη και Μακρή, αναζωπυρώνοντας παλιά μυστικά και πάθη. Η ανακάλυψη της ταυτότητας του βιαστή φέρνει αναταράξεις και αναγκάζει τους εμπλεκόμενους να επανεξετάσουν τις σχέσεις και τις επιλογές τους.

Εν τω μεταξύ, ο Γιωργίκης Προβιός συνεχίζει να αναζητά την Ιουλία και το παιδί τους. Με τις παροτρύνσεις της Χάδως, αποφασίζει τελικά να την καταγγείλει για απαγωγή του παιδιού τους. Μετά τη σύλληψή της, ακολουθεί η ανάκρισή της, αλλά εκείνη δεν αποκαλύπτει τους συνεργούς της. Ο Γιωργίκης, με ψεύτικη γενναιοδωρία, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Ωστόσο, όταν μένουν μόνοι, την εκβίαζει: «Δεν θα πεις κουβέντα για τους ξυλοδαρμούς! Δεν θα ανοίξεις το στόμα σου! Μόνο έτσι θα δεις το παιδί». Η Ιουλία, αναγκασμένη να υποκύψει, επιστρέφει στο αρχοντικό, όπου ο Γιωργίκης την κλειδώνει ξανά στο υπόγειο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ