Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 92 – Ο Χρήστος γίνεται νονός

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 92 – Ο Ζαφείρης υποφέρει από μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ. Για να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 92 – Ο Χρήστος γίνεται νονός

Ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, και εκείνη δέχεται με χαρά. Ωστόσο, το όνομα Ευγενία που της προτείνει, την κάνει να αισθάνεται μεγάλη αμηχανία. Στη Λάρισα, ο Άλκης κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που την αφήνει άφωνη. Η Κυριακούλα, ενώ κανονίζει μια οικογενειακή συνάντηση με τον Άλκη και τον πατέρα του, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα από το παρελθόν της, γεγονός που την αφήνει επίσης άφωνη.

Η Ιουλία προετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης και η Φιλιώ θα γίνουν γονείς.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ