Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 91 – Ο Γιωργίκης χτυπά τη Στάσα

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 91 – Η Χάδω χάνει τον έλεγχο όταν το όνειρό της να γίνει η μάνα για το μωρό της Ιουλίας καταρρέει. Ο Γιωργίκης, χωρίς έλεος, χτυπά τη Στάσα για να του αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη της και το μωρό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 91 – Ο Γιωργίκης χτυπά τη Στάσα

Ο Δήμου καταλαβαίνει ότι έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει μια λύση. Παράλληλα, η Κατερίνα απολαμβάνει τις προετοιμασίες για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, τις οποίες μοιράζεται με τον Κρίστοφερ Μακρή. Ο Γιωργίκης, εξαγριωμένος, φτάνει έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού. Ο Γρηγόρης όμως δεν είναι έτοιμος να του δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Ο Άλκης προσπαθεί να οργανώσει τις σκέψεις του, αναζητώντας ομοιότητες ανάμεσα στην τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας και το μυστηριώδη θάνατο της Ευγενίας πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Ρήγας, αν και καθυστερημένα, μαθαίνει τι έχει συμβεί στο σπίτι του γαμπρού του και αντιδρά σαν λιοντάρι σε κλουβί. Ο Ζαφείρης, γεμάτος ενοχές για την εξέλιξη της διαμάχης του με τον διαβόητο Σωτηράκη, αποφασίζει να μην τον αφήσει ατιμώρητο για ό,τι έκανε στην αγαπημένη του Ζανέτ. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος σκέφτεται αν θα μπορούσε να είναι ο νονός για τη μικρή κόρη της Ιουλίας, όταν αναπάντεχα η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φιλιώς ανατρέπει για ακόμα μια φορά τη ροή της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ