Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 88, 89, 90

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 88, 89, 90 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 88, 89, 90

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 88

Η απρόσμενη μετάθεση του Στασινόπουλου στην Αθήνα αλλάζει τα σχέδιά του, καθώς είχε στόχο η σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη να φτάσει μέχρι το τέλος και να τον βάλει στη φυλακή, ώστε να λήξει οριστικά η κακοποίηση και η ομηρία της δυστυχισμένης Ιουλίας. Τα αναπάντεχα νέα απ’ το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις. Η Κατερίνη πετάει στα σύννεφα, αφού πια πιστεύει ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν. Από την άλλη, φίδια ζώνουν τον Χρήστο καθώς αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιος του μυστηριώδους θείου Ανέστη κι απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή. Όταν αποκαλυφθεί ότι δεν είναι γιος του Γιωργίκη, ο Χρήστος αναζητά τον Επιφάνειο, ο οποίος ωστόσο έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά. Η Φιλιώ καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος. Φροντίζει να κάνει εξετάσεις με το γιατρό Γκλαβάνη και, σε περίπτωση θετικής απάντησης, να κάνει έκπληξη στον Γρηγόρη! Το παιδί είναι του γιατρού Γκλαβάνη, αλλά για μια ακόμη φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αποφασισμένη είναι η Στάσα, χωρίς τη βοήθεια κανενός, να σώσει το γιο της από τη φυλακή και την κόρη της από το «χρυσό κλουβί» που την έχει κλείσει ο Γιωργίκης. Όσο ο Χρήστος ψάχνει να βρει απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν, ο Επιφάνειος βάζει προτεραιότητά του την άμεση απελευθέρωση της Ιουλίας από το αρχοντικό, καθώς είναι σίγουρος, πως σε διαφορετική περίπτωση, ο Προβιός θα τη σκοτώσει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 89

Η περιπετειώδης βραδιά ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο για όσους θα βρίσκονται στο αρχοντικό. Οι εξελίξεις αναστατώνουν όχι μόνο τη χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο, οδηγώντας τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, ενώ πλησιάζει η δίκη του Σωτηράκη, αρχίζουν να πυκνώνουν οι αμφιβολίες για το αν η Ζανέτ θα πρέπει να παρευ- ρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας και ο Ζαφείρης πιστεύει πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην παραστεί.Η πρόσκληση που δέχεται ο Άλκης, για φαγητό στο σπίτι του Ραζίνη, τον φέρνει ακόμα πιο κοντά με την Αλεξάνδρα, που έχει κάνει ήδη το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Το μόνο που μένει είναι να γνωριστούν τα «συμπεθέρια», κάτι που μεθοδικά φροντίζει να κάνει η Κυριακούλα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 90

Στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης βρίσκεται η Χάδω μετά την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας. Εκτός εαυτού ο Γιωργίκης, απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Χρήστος είναι γιος του Επιφάνειου/Ανέστη, ενώ, λίγο μετά, η αναπάντεχη συνάντησή της με τον Γρηγόρη προκαλεί ένταση. Ο Δήμου καταλαβαίνει πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, την ίδια ώρα που η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, αλλά ταυτόχρονα συναντιέται και με τον Κρίστοφερ. Η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη και ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο  91, 92, 93

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 88Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 89Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 90