Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 86 – Φυγαδεύουν την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 86 – Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες του όταν βλέπει την Ιουλία σε άθλια κατάσταση από την κακοποίηση. Ο Γιωργίκης ισχυρίζεται ότι η Ιουλία τον παντρεύτηκε ενώ ήταν έγκυος για να καλύψει την ατιμία της, προκαλώντας σύγχυση στον Χρήστο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 86 – Φυγαδεύουν την Ιουλία

Αναστατωμένος, ο Χρήστος απευθύνεται στον Επιφάνειο, ο οποίος αναζητά νέο καταφύγιο λόγω των απειλών που δέχεται η Ζανέτ. Παρά τις αρνητικές σκέψεις του Χρήστου, ο Επιφάνειος υπερασπίζεται την Ιουλία και του προσφέρει καθοδήγηση. Έχοντας ενημερωθεί από τη Στεφανία για τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό, ο Επιφάνειος προτείνει στον Χρήστο μια στρατηγική για να βοηθήσουν την Ιουλία να δραπετεύσει. Μεθοδικά του εξηγεί τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν και συντονίζει τη συνεργασία τους με τη Στεφανία για να ελευθερώσουν την Ιουλία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ