Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 85, 86, 87

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 85, 86, 87 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας του ALPHA …

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 85, 86, 87

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 85

Η Δέσπω, που στόχος της είναι να διώξει από το σπίτι την Ιουλία, βλέποντας το απάνθρωπο φέρσιμο του Γιωργίκη, συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει το ρόλο της κυρίας του κολαστήριο του Προβιού. σπιτιού. Στο μεταξύ, ο Άλκης Μακρής συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και συστήνει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα έχει μια συνάντηση με τον Δημητρό και μαθαίνει κάτι που την ταράζει. Ο Επιφάνειος, που παραμένει κρυμμένος, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική. Εκείνος, καθώς δεν έβρισκε την Ιουλία στο τηλέφωνο, ανησύχησε ότι κάτι της συμβαίνει και αποφάσισε να επιστρέψει στο αρχοντικό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 86

Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, βλέποντας την Ιουλία σε άθλια κατάσταση από την κακοποίηση. Εννοείται πως ο Γιωργίκης δικαιολογεί-ται λέγοντας ότι η Ιουλία τον παντρεύτηκε ενώ ήταν έγκυος, για να καλύψει την ατιμία της. Ο Χρήστος κλονίζεται. Ευτυχώς αναζητά τον Επιφάνειο που ψάχνει να βρει καινούργιο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ, Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί τη στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού έχει προηγουμένως ενημερωθεί από τη Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό. Μεθοδικά του εξηγεί τον τρόπο για να βοηθήσουν μαζί με τη Στεφανία την Ιουλία να δραπετεύσει από το αρχοντικό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 87

Όσο οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια Προβιού κλυδωνίζονται και κλονίζονται, τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου αρνούνται να ενδώσουν στους γύρω πειρασμούς και κάνουν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού των σχέσεών τους. Σε απόγνωση η Στάσα, ενημερώνει τη Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας. Εκείνη της προτείνει ως μόνη λύση για βοήθεια τον Κωστή, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής. Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα έχει ανταπόκριση από τον Γιωργίκη, που συμπεριφέρεται σαν να μη φοβάται πια κανέναν και τίποτα.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας – Επεισόδιο  88, 89, 90

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 85Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 86Το Προξενιό Της Ιουλίας – Επεισόδιο 87