Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 75 – Η Ιουλία στο πλευρό του Ρήγα

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 75 – Η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα γεμίζει χαρά τον ίδιο. Οι επισκέπτες του βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς η κατάστασή του τους θέτει αντιμέτωπους με πολλά ερωτηματικά, των οποίων η απάντηση κρίνει το μέλλον της σχέσης τους μαζί του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας Επεισόδιο 75 – Η Ιουλία στο πλευρό του Ρήγα

Η υπόθεση του Ρήγα βαραίνει το κλίμα στον Τύρναβο και οδηγεί σε επανασύνδεση της οικογένειας της Στάσας με ισχυρούς δεσμούς. Αρχικά, ο Γιωργίκης αντιμετωπίζει θετικά την επανασύνδεση. Ωστόσο, στη συνέχεια, γίνεται βραχνάς καθώς θεωρεί την Ιουλία κτήμα του, η οποία αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στις πολλαπλές της υποχρεώσεις ως σύζυγος, μητέρα, κόρη και αδελφή.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να επανακτήσει την ισορροπία της με τη βοήθεια του εργοδότη της, ο οποίος είναι πρόθυμος να την υποστηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ